Over Manageproject.nl

Manageproject.nl is een website, een blog met nuttige informatie voor professionals. Denk aan artikelen over boeken, tools en software, thuiswerk producten en meer.

De site is opgericht door Perry de Ruijter in 2021. Perry is senior project manager bij digitaal bureau Dept. De ambitie van Perry met Manageproject.nl is om andere professionals en managers te helpen het meeste uit hun job & passie te halen. Het plan is anderen te helpen door nutte informatie voor professionals en managers te delen.

Perry schrijft over Manageproject.nl
Perry de Ruijter schrijft over Manageproject.nl

Inhoudsopgave

De website, het team en Perry de Ruijter

Op het moment van oprichten bestaat het team van Manageproject.nl alleen uit mezelf, Perry de Ruijter. Ik ben geboren in 1991 en project manager sinds 2011. Ik heb ervaring in digitale projecten met merken als smart, Adyen, Rabobank, Plieger, Avans Hogeschool, Inholland en anderen. Voor een volledig overzicht van mijn project management portfolio verwijs ik je graag naar de portfolio pagina.

Om contact op te nemen nodig ik je graag uit op de contactpagina.

Het zou geweldig zijn om op termijn co-schrijvers te verwelkomen op manageproject.nl. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn en het leuk vinden om te bloggen, neem dan zeker even contact op.

Perry de Ruijter

Hoi, ik ben Perry de Ruijter uit Oosterhout (NB) waar ik samenwoon met mijn vriendin en 2 katten. Leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik ben een Brabander geboren in 1991 en heb mijn leven in Oosterhout (NB), Molenschot en Breda gewoond. Ik heb nog wel het idee gehad om uiteindelijk te stranden in de Randstad, maar omdat het érg gezellig is in Brabant weet ik zeker dat ik hier blijf hangen. Afstand is daarnaast geen issue meer gezien we sinds 2019 allemaal remote werken. Daarnaast heb ik het bos op loopafstand, heerlijk om even te pauzeren van de digitale wereld.

Waarom gestart in 2021?

In mijn eerste blogpost licht ik toe waarom 2021 voor mij een logisch moment is om te starten.

Eerdere ondernemingen

Eigen ontwikkeling en zelf aan iets bouwen hebben mij altijd gefascineerd en energie gegeven.

Zo had in 2011 in een paar maanden tijd een Twitter account met bijna 10.000 volgers, bouwde mijn team en ik de podcast Digital Punk – Unleashed uit naar 200.000+ luisteraars per maand en hielp ik Dept de nieuwe business units ‘Google Marketing Platform‘ en de uitrol van Dept’s eigen Data Science tooling te uit te bouwen. 

Sinds 2019 verdiep ik mezelf in Affiliate, SEO en WordPress. Websites waar ik tot nu toe mee heb geoefend zijn:

  • Toilet-shop.nl, een soort Tegeldepot maar dan affiliate, zonder eigen producten
  • Mondkapjesmode.nl, een weergave van voorraad van mondkapjes van andere aanbieders
  • Tijdgaatsnel.nl, een blog over productiviteit, effectiviteit en tijdsbesteding 

Bovenstaande websites zijn offline omdat zij niet levensvatbaar bleken, maar ik heb er wel enorm veel van geleerd.

In  2021 heb ik besloten ervoor te gaan. Ik werk daarom nog 4 dagen in de week bij Dept, zodat ik mij in de overige tijd volledig op Affiliate, SEO en WordPress websites kan storten. Mijn eerste website wordt Manageproject.nl, een blog over project management. Wie weet waar de weg dit keer naar toe leidt? 😉 

In het Nederlands

Op het moment dat Manageproject.nl is opgericht wordt informatie voor professionals en managers veelal in het Engels aangeboden op blogs en YouTube. Bijna iedereen kan tegenwoordig Engels. Toch ben ik van mening dat nuances, emotie, en praktijkvoorbeelden beter overkomen in het Nederlands. Daarnaast lezen Nederlandse teksten lekker weg. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Om die redenen wordt de website aangeboden in het Nederlands. Veel leesplezier!

Samenwerken?

Manageproject.nl is een affiliate website en staat er voor open om samen te werken.

Voorbeelden van samenwerkingen

Indien je zo’n samenwerking wil bespreken, neem dan zeker even contact op.

Check ook vast het privacy- en cookiebeleid. Op die pagina kan je een overzicht van aangesloten affiliate netwerken vinden.

Als je een ander soort samenwerking wil bespreken zie ik ook graag je bericht tegemoet.

Persoonlijke Blogs

Plaats een reactie