Over Manageproject

Manageproject.nl is een website, een blog met daarop alles over Project Management. Denk aan artikelen over tools en software, opleidingen en cursussen.

De site is opgericht door Perry de Ruijter in 2021. Perry is senior project manager bij digitaal bureau Dept. De ambitie van Perry met Manageproject.nl is om andere project managers te helpen het meeste uit hun job & passie te halen. Het plan is anderen te helpen door informatie over project management te delen.

Over Manageproject.nl, het team en Perry de Ruijter

Op het moment van oprichten bestaat het team van Manageproject.nl alleen uit mezelf, Perry de Ruijter. Ik ben geboren in 1991 en project manager sinds 2011. Ik heb ervaring in digitale projecten met merken als Adyen, Rabobank, Plieger, Avans Hogeschool, Inholland en anderen. Voor een volledig overzicht van zijn portfolio en om contact op te nemen nodig ik je graag uit op Perryderuijter.nl.

Het zou geweldig zijn om op termijn co-schrijvers te verwelkomen op manageproject.nl. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn en het leuk vinden om te bloggen, neem dan zeker even contact op.

Perry schrijft over Manageproject.nl
Perry de Ruijter schrijft over Manageproject.nl

Waarom gestart in 2021?

In mijn eerste blogpost licht ik toe waarom 2021 voor mij een logisch moment is om te starten.

Over Project Management informatie in het Nederlands

Op het moment dat Manageproject.nl is opgericht wordt informatie over project management veelal in het Engels aangeboden op blogs en YouTube. Bijna iedereen kan tegenwoordig Engels. Toch ben ik van mening dat nuances, emotie, en praktijkvoorbeelden beter overkomen in het Nederlands. Daarnaast lezen Nederlandse teksten lekker weg. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Om die redenen wordt de website aangeboden in het Nederlands. Veel leesplezier!

Over samenwerken?

Manageproject.nl is een affiliate website en staat er voor open om samen te werken. Samenwerkingen kunnen ontstaan voor project management software, opleiders, aanbieders van cursussen, boeken, vacaturebanken of trainers.

Voorbeelden van samenwerkingen

Indien je zo’n samenwerking wil bespreken, neem dan zeker even contact op. Check ook vast het privacy- en cookiebeleid. Op die pagina kan je een overzicht van aangesloten affiliate netwerken vinden. Als je een ander soort samenwerking wil bespreken zie ik ook graag je bericht tegemoet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.