Trello templates (voorbeelden) in 2022

Leuk dat je weer een blog over Project Management tools en software leest! In dit artikel vind je templates (voorbeeld borden). Het zijn Trello borden die ik de afgelopen jaren veel heb gebruikt zowel privé als tijdens mijn project management jobs. Iedereen mag de Trello templates van mij gratis overnemen. Gebruik jij Trello regelmatig, maar lukt het je nog niet om de juiste opzet van een bord te vinden? Kopieer mijn templates! Doe je je voordeel mee.

Laagdrempelig taken en bestanden weergeven.
⭐ Favoriet van Manageproject.nl ⭐

Direct aanschaffen bij:

trello.com

Trello templates en voorbeeld borden

De beste van de Trello tips! Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er voorbeelden beschikbaar zijn om zo te kopiëren? Ik heb mijn favoriete Trello templates verzameld en jij kan die gratis kopiëren.

Om een bord te kopiëren kan je in het menu van Trello bij ‘meer’ klikken op ‘kopieer bord’. Als je daar niet uitkomt kan je ook deze instructievideo bekijken.

1. Trello template – Project Management

Dit template gebruik ik voor bijna elk project in elke markt of industrie. Je zult er zeker weten veel aan hebben. Sectoren waar dit Trello bord voor mij waardevol is gebleken zijn reizen, onderwijs, retail en finance. Klik op de button om het bord te kopiëren en te kopiëren.

Trello templates- Trello board template

2. Trello template – 1 op 1 gesprekken

Krijg jij op werk 1 op 1 begeleiding, of ben jij een manager die meerdere personen 1 op 1 begeleid? Maak dan gebruik van het 1 op 1 Trello bord om persoonlijke gesprekken en doelen op te slaan.

Als een jaar voorbij is, maak je een nieuwe kolom aan voor doelen en punten om te bespreken. De oude kolom schuif je naar rechts, zodat je daar altijd op terug kan kijken.

Trello templates - voorbeeld 1 op 1

3. Trello templates – van Trello zelf

Trello is een groot bedrijf (onderdeel van Atlassian) en begrijpt dat jij graag met voorbeelden en templates werkt. Check daarom zeker ook even de templates die Trello zelf beschikbaar stelt, genaamd ‘Sjablonen’.

Trello templates - van Trello

Plaats een reactie