Welkom op mijn project management blog

Welkom op Manageproject.nl. Mijn (Perry de Ruijter’s) project management blog. Een nieuw avontuur, een platform om tijd en ambitie in kwijt te kunnen en een nieuw doel! Mijn doel met manageproject.nl is om organisch zoekverkeer op te bouwen door het schrijven van waardevolle artikelen over project management. Deze artikelen zullen doorverwijzen naar affiliate partners, waardoor het project ook interessant is voor mij.

Thema’s waar ik op mijn project management blog over ga schrijven zijn tools & software, opleidingen, vacatures, boeken en consultancy skills. Wie weet af en toe een review van een goed boek? Daarnaast vind ik efficiëntie en productiviteit interessant, het zou zomaar kunnen dat ik daar ook eens over schrijf. Check regelmatig de website als je op de hoogte wil blijven, of schrijf je in de toekomst in voor de nieuwsbrief.

Waarom nu? Op de datum van de publicatie van deze blogpost ben ik 30 jaar geworden. Dit leek mij een mooi moment om een nieuw avontuur te starten. De project management ervaring die ik sinds 2011 heb opgedaan zal ik dan ook met liefde, gratis met jullie delen. Ik hoop hiermee echt waarde toe te voegen in het Nederlandse Project Management landschap, waar al veel kennis beschikbaar is maar ook zeker nog veel kansen liggen.

Ter inspiratie van mijn blog wil ik vast de volgende mensen bedanken. Zij hebben mij een introductie gegeven tot WordPress, eCommerce, SEO en Affiliate. Vanaf hier ga ik het zelf doen, en hoop ik hen op termijn ook te kunnen inspireren. De personen die ik wil bedanken zijn Floris Wulffele, Jason van Alphen, Paul Rombouts, Boyd van Dongen, Bas Urlings en Jacko Meijaard. Check van de laatst genoemde ook zeker zijn affiliate cursus, die heeft mij enorm geholpen.

Wil je meer weten over mij, of mijn project management portfolio bekijken? Ga dan ook zeker even naar perryderuijter.nl. Op mijn portfolio-website vind je een overzicht van projecten waar ik aan gewerkt heb. Je zal op de website onder andere digital marketing, IT, creatie en evenementen projecten vinden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.